Mogen wij ons even voorstellen?

MisterMarble is begonnen in het buitenland, met name landen in het Midden-Oosten waar de meeste vloeren van natuursteen marmer zijn gemaakt. Hier hebben wij veel ervaring opgedaan door met de meest duurzame natuursteen vloeren, als voorbeeld ‘Marmer’, te werken. Dit soort vloeren zijn soms niet vlak en daarom lastig te renoveren. Vaak wordt u dan het advies gegeven om de vloer alleen te reinigen. Bij MisterMarble hoeft u daarover geen zorgen te maken want dankzij onze expertise en ervaring zijn wij in staat alle soorten natuursteen vloeren zo goed als volledig te herstellen/renoveren, van normale tot aan de meest duurzame natuurstenen marmeren hardstenen vloeren.

Doordat wij zorgvuldig te werk gaan, besteden wij niet alleen ruime aandacht aan uw vloer maar zorgen wij ook dat met onze kennis en ervaring uw natuursteen vloer zo goed als nieuw hersteld wordt! Wij selecteren op basis van uw marmer vloer de beste en meest effectieve behandelmethoden en wordt u voorzien van advies zodat u altijd waar krijgt voor uw geld. Deze combinatie zorgt ervoor dat wij garant staan voor uw tevredenheid!

Bekijk ons werk en u zult beseffen waarom MisterMarble de beste keuze is voor het renoveren en onderhouden van uw natuursteen vloer marmer hardsteen travertin Met onze kennis, ervaring en vakkundigheid halen wij het beste naar voren uit uw natuursteen voor de laagste prijs!

Waarom MisterMarble?

  • Ruim 20 jaar ervaring in het renoveren van vloeren
  • Door onze expertise en ervaring in staat alle soorten vloeren te herstellen
  • Professioneel, vakkundig en klantvriendelijk
  • Aantrekkelijke prijzen, vraag een offerte aan en vergelijk zelf
  • Kortom, MisterMarble staat garant voor uw tevredenheid
Copyright 2016 MisterMarble | Alle rechten voorbehouden